#21 WORDLESS WEDNESDAY : iPHONE, iPOD, iPAD, iPAID | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 19, 2011

#21 WORDLESS WEDNESDAY : iPHONE, iPOD, iPAD, iPAID

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

SUMBER : PAge Facebook Pergh! Statement Nak Gud-Gud jer~

Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

Lya Colours said...

haha

blanje aku aiskrim top!

anamizu said...

sian bapak dia je yg PAID =P




luv,
cik ana

ikatankasihku said...

canggih manggih sekarang ni..janji ada fulus, semua boleh!

Ezad Skytech said...

haha....anak2 moden..biasa la..bapa dorang jugak yang pening kepala...iPaid..haha~

rara pinkmafia said...

sabo jelah kan.

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

stellaizz said...

hahahaha mcm2...apa pon boleh janji poket tebal

chii said...

pakk..nak iphone 4s bleh..ehehe

Bella Bell said...

kesian bapak dia.. hehehe~

grOundnUt said...

muke bapak tensen je..ehehehhe..sib bek dapat bapak cam tu..kalau dapat bapak jenis "idontcare?"
^^'

cik sakdi said...

yang bapak rela sape suruh, tengok mcm bapak aku. hahahaha dia pduli pe anak dia nak apa hahah

afiqazizan said...

haha kesian bapak dia..sebab bapak dia yang jadi i-paid..:)

:: Mrs.Eady :: said...

muahaahhaa....

KAMIHIDUP said...

wahaa, ini kelakar. haha.

Khairul Antasha said...

iKopak

Pia said...

"hehehe..ipaid...sian si bapak kan...dunia dah canggih,kalau lah ank lak ramai camna tu..bapak kayo takpa la jugak.."

onie said...

iPerempuan :P

nazira said...

iSakit.. hahaha..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Fathiah Hamim said...

HHAHAHAHA

siti kektus said...

haha. kesian si ayah. sampai botak kepala ha. ;)