BLOGGER INI KELUARGA SAYA | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 12, 2011

BLOGGER INI KELUARGA SAYA

Assalamualaikum...

SEGMEN MAK DARA.. mak dara kita ni wat segmen la... segmen ni pasal ahli keluarga lain yang juga menyertai dunia blog ni.. hehe..
Link
http://www.bicaramakdara.com/2011/10/blogger-ini-keluarga-saya_11.html

Masalahnye aku xtau pon sape sedara mara aku yang ada join dunia blog ne.. hehe.. tapi aku nak join gak segmen ni. leh kn mak dara :)

----------------------------------------------------------------

1. Blogger yang mula ajak aku join dunia blog ni...

http://hafsahdiaries.blogspot.com/

http://linaredroses.blogspot.com/

2. Blogger orang kampung aku..

http://cahayawanita.blogspot.com/
Link
3. Blogger member sekolah aku dulu... :)

http://www.kamihidup.com/

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/

----------------------------------------------------------------

ni pon dikira family gak kut... hehe... okaylah.. sebenarnye banyak lagi yang aku nak senarai kan.. tapi dah la aku tak ikut undang2 segmen ni, pastu poyo lak nk list banyakkan.. haha.. enjoy your life k.. :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

12 comments:

ikatankasihku said...

rajin taufik ni masuk GA.. :)

Isteri Encek Bard said...

gud luck tp..... hihihihi akak bukak blog masak jer top..

Lya Colours said...

woi aku bukan org kampung ko ke. ggrrrrr

Ini Kisah Tia said...

Tia lagik nan hado .. duduk dalam dunia blog soghe2 .. heheh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tankiuuuu top sudi join segmen akak.. hehehe takpe top syarat2 tu just buat syarat ke.. yg penting penyertaan dan support top terhadap blog akak yang tak putus putus tu yg amat akak hargai.. tankiuu top.. meh mak nak terjah blog2 kat atas tu..

:: Mrs.Eady :: said...

good luck dik walaupun ko buat sesuka hati ko jeeekkk! hahahaha...

Anum said...

good luck

Pia said...

"akak pun takde sedara yg ada blog...kwn2 pun takde,tp sejak berblog ni semua blogger pun dikira sedara lah kan..."

Ecah Ecot said...

alaa..xde pulak sedara..ekau blh jadik sedara den x?haha

Ahmad Haziq Azlan said...

teman ada geng sokolah je....geng u pon ada

nick dot anis said...

i pon tak tau sape sedara2 i yang ada blog..haha!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

entry istimewa utk family top =) http://www.bicaramakdara.com/2011/10/5-blog-pilihan-mak-dara-malam-ini.html