#20 WORDLESS WEDNESDAY : PEREMPUAN SUKA LELAKI BADAN TEGAP DAN BEROTOT??? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 19, 2011

#20 WORDLESS WEDNESDAY : PEREMPUAN SUKA LELAKI BADAN TEGAP DAN BEROTOT???

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

sumber picture dari google

Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

22 comments:

Anum said...

harumnya

azam said...

yeke???

xjugak kan anum...

mizzkechique said...

no!!! sy xsuke lelaki bdn cenggitu..

Adylia Qarissa said...

oh abg yang gagah perkasa...i like!! i tergoda tau!

hahaaaaaaaaaaaaa...

KAMIHIDUP said...

tak juga. :) haha.

:: Mrs.Eady :: said...

tak minat la bdn ketak ketak tuh..huuduh!

peep said...

aku boroi ade je awek suke.. amacam? :P

Cik Muda Sae said...

kalo dah mcm mr.univers yg badan kilat2 tu x mo la... kalo fit cam abg Remy ishak ke, aaron aziz tu ok la...cool...~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm bg aku x....

Shaherah said...

hahah

tidakkkkkkkkkkkkkkkk..

tak suka.. rasa macam tak selamat lagi ade lar.. >.<"

chii said...

sgt buruk..chii x suka..mcm pelik je

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tak suke! i like normal man with normal body, not ketul2 not even buncit.hehe~

ikatankasihku said...

aaauuummmmmmm.....berotot tak semesti melambangkan ianya gagah perkasa, tidak mustahil dia juga takut kepada seekor tikus....kan3.

logik tak..

Ahmad Haziq Azlan said...

ketul2 ni pun bahaya jugak.....ada yg gay...

Pia said...

"tak semestinya...bg akk lak laki bdn berotot sikit2 tu oklah,kalau yg bdn dah kembang bersayap tu..huduh lak tgk.."

Alin Marlini said...

eee...tak sukalah...hehehehe

afiqazizan said...

abang gagah macam malek nor dengan sazali samad tu..haha..:)

anamizu said...

xyah la sasa sgt..hahaha




luv,
cik ana

dhiera said...

tidak pada saya... saya tak minat~

onie said...

i suka laki yang tapppppppp,sekian~

Smithrono said...

"tak semestinya...bg akk lak laki bdn berotot sikit2 tu oklah,kalau yg bdn dah kembang bersayap tu..huduh lak tgk.."

Anonymous said...

Memang I like...