#16 WORDLESS WEDNESDAY : GELAGAT DI HADAPAN CERMIN | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 5, 2011

#16 WORDLESS WEDNESDAY : GELAGAT DI HADAPAN CERMIN

Assalamualaikum...


Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

Anum said...

hahahahhaha

Lya Colours said...

mak oihh sexy siak pic laki tuhhh

kocix! said...

haha..nipuu je cermin..

:: Mrs.Eady :: said...

nice!!!!

PinKy MoMMa said...

cermin rumah ni tak ada yang menipu huhu..sebab tu takut nak tengok badan sendiri depan cermin..jom diet! ahaha

Adylia Qarissa said...

hahahaaa...nak gemuk..nak gemuk..nak gemuk.. :)

Khairul Antasha said...

hehe..manusia..

Shaherah said...

shera pun kkdg mcm tu.. kalau tgk cermin ingat muka bnyk gler jerawat.. padahal x de lar bnyk sgt jerawat kat muka tu..

nazirah said...

hahaha perempuan mmg cmtu asal nmpk cermin je msti ingat gemok la tak cantik la huhuhu itulah prmpuan huhu

siti kektus said...

hahahhaahha.

aku mampu gelak terbahak2 je weh. perlu ke yg lelaki pose mcm tu. :p

aizamia3 said...

kihkihkih.. nasib baik cermin kat rumah tak menipu sebegitu rupa..

LydSunshine said...

Sbb tu la kita selalu tgk pompuan cantik berebut sorang lelaki yg hancho gile rupa dia. Ni semua sbb salah cermin tu la.. Hahah..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kekekekeke =)

Ahmad Haziq Azlan said...

kebenaran.....

Cik RoSs said...

Opppsss...seksinya kartun tuuuuu!!

Alin Marlini said...

kikik....samala..ngan kak alin...

ikatankasihku said...

boroinyer...hehehe

Mrs.Yie said...

eeee buruknya pakaian..

miErah halim said...

ha5....kemain lg yek.