GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 12, 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING

Assalamualaikum...

GIVEAWAY... oleh kerana ketandusan idea untuk wat pe ari ne, aku sedaya upaya cari giveaway yang senang2 untuk menjoinkan diri :)

dan hasilnye aku terjumpa give away ini di BLOG ITIK KUNING.. give away ini dibuat bersempena dengan ulangtahun kelahiran tuan blog dan ulang tahun kelahiran blog beliau :)

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/09/giveaway-blog-itik-kuning.html

Di sini, aku ingin mengucap selamat ulang tahun kelahiran kepada cik itik yang ke...... ntah, tak tau lak aku yg ke berapa... dan ulang tahun kejadian blog ko tu ye.... hope always succes in ur life :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

8 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

nak gak...

Lya Colours said...

hepi besday cik itik !
hurmm itik masak kari sodapp.hehe

Chuu Muqhlis said...

sedaya upaya..fuhh gigih encik top nih :D gudluck ye :D

Ini Kisah Tia said...

hohoo . tak penah makan itik .. btw , hb nad :)

ikatankasihku said...

comel jugak itik kuning..hehehe

Cik Bambam said...

nak join jugak ar!! :D

siti kektus said...

gudluck weh. ;)

ain dzaya said...

AWAK join GA nie nad YE...
rasernye siapa yg dapat?!
hehe
gud luck!