LELAKI SUKA KUTUK MEMBER DEPAN-DEPAN, PEREMPUAN SUKA PUJI MEMBER DEPAN-DEPAN | impianku dalam mimpiku

Friday, July 8, 2011

LELAKI SUKA KUTUK MEMBER DEPAN-DEPAN, PEREMPUAN SUKA PUJI MEMBER DEPAN-DEPAN

Assalamualaikum...

LELAKI DAN PEREMPUAN... memang sejak azali lagi telah ditetapkan lelaki berlawanan ngan perempuan kan.. memang kebanyakkan aspek memang berlawanan la .... xkira la dari sudut yang baik ataupun yang buruk :)

Lelaki memang suka kutuk2 member lelaki die depan-depan kan... dan member tu xkan rase kecik ati sebab adatlah kan kena kutuk ngan member2 baik.. kalau xkena kutuk tu bukan member la namanye :)

Tapi kat belakang lak, orang lelaki kalau borak2 ngan orang len selalu puji2 member2 die kan... itu memang satu pujian yang ikhlas... kalau leh orang lelaki ne xnk member die tau yang kita ni puji die.. hehe :) ye la, takut member ni overdos bangga lak. ... hehehe

gambar hiasan jerk :)

Perempuan lak.. memang suka puji2 member2 perempuan die depan-depan kan.. cakap la die ne cantik la, lemah lembut la, pandai bergaya la dan macam2 lagi la.. tapi tu sumenye adalah sifat semula jadi orang perempuan yang nak menjaga hati orang lain... :)

Kat belakang lak... semua yang "ikhlas" akan keluar.... segala isi hati dan kutukan akan keluar la dari mulut sorang2... minah tu bajet cun la.. jalan pon nak cover cun.. mak oi pompuan tu jantan ke betina... keras semacam jerk... hahaha... dah memang sifat semula jadi perempuan yang suka mengumpat kan :)

apa-apa pun xsume cam ni... yang penting kita kena pandai2 la menjaga nilai2 persahabatan kita ni kan... biar ikhlas berkawan... jangan ikhlas berlawan... hahaha.. pepatah ape lak aku guna ni... k la... semoga kita akan teros menjadi kawan yerk :)

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

akak x suka ckp belakang ni..suka ke tak suka ke ckp dpn2 jek :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

lelaki kutuk member depan2 mmg setuju la..tang perempuan tu...awe ada gak kutuk member depan2..heheh..baru best bro..asyik puji buatkan orang tu riak buat ape kan...tp tgk member gak nak kutuk...kalu jenis sentap mmg sorry lah ye...kalu jenis otak gila2...mmg layan :)

mOon jOhari said...

...sama je laki ke pmpn....ko sll kutOk aku belakang2 pe...hehehehe...ni aku kutOk ko depan2 kat entri nih...

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/07/nilai-blog-moon.html

nti hang tengOk ye....!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lelaki pompuan same je rasenye..

siti kektus said...

ada masa kite kena cakap baik2, ada masa kite kena direct je. tak payah kias. kan? ;)

Fathiah Hamim said...

aku kalo tak suka kat orang aku tak gtau, tapi aku tak ngumpat. aku panas sindri

Shaherah said...

rase nye mcm same jek.. kalau org uh leh trima kutukan.. boleh jek kte kutuk die depan2.. x simpan dalam kan.. tp kalau x leh trima.. kita terpaksa jage ati die kan..

alah.. same je kan.. lelaki pun kengkadang ade yg sensitip.. lelaki kalau mengumpat.. laen mcm kot.. hahaha..

cucu umie said...

ayie lebih suka ckp depan but kdng2 ad certain itu tidk boleh diberithu..huhu ckp blkng juga

lalink7 said...

byk juga top tau psl hati wanita nie ek? hehehe...bagus2..ape lg cri awek laaa

beLLa said...

ada betul gak tu. kalau aku, tgk mbe yang cne. klw kamceng, kutuk jela depan2. ;p

pwiNcEssnoVElish said...

tpi rse nyer laki kalo mengumpat lagi hebat dri perempuan..kumpul2 ramai wat port..sme jer

Liena Cutez said...

hahaha. betul tu betul !

NurjiaNaiem said...

haha..
betull..

jia pown tak terkeecuali..
mcm dah lumrah kann.. ;)

puanbee said...

haha tk pernah pulak akk puji atau mengutuk tk bertempat top.. ko suka2 je ngata perempuan itu ini .. perempuan ke lelaki ke bg akk sama je , ada je kurang dan lebih sebab ? MANUSIA ..

Gradycbxh said...

ayie lebih suka ckp depan but kdng2 ad certain itu tidk boleh diberithu..huhu ckp blkng juga