CINTABUNGA.BLOGSPOT IS COMEBACK | impianku dalam mimpiku

Wednesday, July 20, 2011

CINTABUNGA.BLOGSPOT IS COMEBACK

Assalamualaikum....

CINTABUNGA... CIK CINTABUNGA dah wat comeback la!!!!!!!!!!!!!!... abs la populariti Ben Ashaari ataupon Yuyu Zulaikha merudum... hahahaha

Sape lak makhluk ni ek... ko orang xkenal???? aku pon bukannye kenal sangat pon.... die jerk yang bajet die femes giler... padahal suam2 kuku jerk... haha...

ok2... aku ngaku sebenarnye aku kenal ngan beliau.. maksud aku mereka... blog cintabunga ne actually adalah perkongsian antara dua insan yang diikatkan dengan satu ikatan pertunangan... aku kenal yang pompuan tua tu jerk... sebab beliau adalah senior aku mase kat kolej dulu.. tunang beliau tu bukannye aku kenal sangat pon :)



http://ikmalira87.blogspot.com/

Meh aku terng siket pasal blog beliau... blog beliau banyak mencerita pasal kecantikan la.. kononnye beliau ne pakar kecantikan la.... tapi aku nengok die ne bukannye cantik sangt pon.. biasa jerk... selain tu banyak mengisahkan pasal perjalanan harian mereka.. kadang2 bosan gak aku nak baca.. mengantok je kalau baca... :)

K la.. sape2 yang blom mengenali mereka meh la ramai2 terjah blog dieorang ni ek.. :)

Sekian...

p/s : blog cintabunga ni adalah member blog terawal yang aku kenal.. aku memang suka ngan blog ni :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

Umedia Network said...

huhu. Macam marah je bunyinya. hhahah. Nice info. :)

cucu umie said...

oits..per pedas gak tu kritik..gagaga

Fathiah Hamim said...

err neh segmen ke apa?

mykhalis said...

dia wat apa lama menghilang top?

nazirafarahinomar said...

uish, kenapa macam pedas jek bunyinya? Huhu. :')

siti kektus said...

hehe,

asal macam tak puas hati je kau ni ngan sis tu?


ha, kau jeles ngan dia ea. haha :p

grOundnUt said...

hah?cinta bunga?bunga cinta?cinta leleh??wah laa...kritikan berguna ni..ehehehe...^^'
P/s: Lama aku tak jengah blog ko..selamat BW..^^'

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh nama blog pun dan sedap.. mk nk dr nk terjahhh jap hehe

Solihahazahar said...

ayatmuu sungguh dramatis. haha

izfanora said...

ayat dramatis menitiskan air mata si blogger.. huhu..

Lya Colours said...

kecantikan?? ha aku suka! nak p terjah !

:: Mrs.Eady :: said...

cantik?kecantikan?terjah!!

Puan Kutu said...

woo ada jugak terjah dulu..sekali jer rasanya..dok cerita pasal tunang jer!haha..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

uhuh~ memang pedas ar mat top... ko menjatuhkan reputasi haku nk berblogging~ hampeh!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

rasekan... heheh..

Terbaekkk, tenggsss taw.. ;)