REVIEW : LYA COLOURS - DO ALL THINGS WITH LOVE | impianku dalam mimpiku

Friday, July 15, 2011

REVIEW : LYA COLOURS - DO ALL THINGS WITH LOVE

Assalamualaikum....

REVIEW... rasenye dah lame aku xreview blog orang kan.... tibe2 malam ni aku rase am nak review lak.. hehe.. tapi jgn la nak mengharap sangat dapat impak trafic dari entry ne yerk, sebab blog aku ni bukannye ramai pon yang jengok.. :)

http://lyacolours.blogspot.com/

ni la hader beliau.... simple gler kan... hehe... kalau leh ceria kan la siket.. aku ne jenis suka nengok yang serabot siket... hahaha

nak nengok wajah owner blog ne lak... meh sine aku tunjukkan... aku men amek jerk gambar beliau tanpa minta izin dulu.. hahaha.. :)


k la.. aku pon baru kenal beliau.. dari alam maya gak kenal... beliau ne ne orang melaka gak cam aku.. tempat keje pon dekat jerk.. :)

Meh la ramai2 terjah blog CIK LYA kita ne yerk :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

7 comments:

puanbee said...

header top pun simple jer.. haha.. bagus lah review blog akk lak top

cucu umie said...

wah simple header.. like it..

Mrs.Yie said...

blog akak bila nak review lak?ekeke :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

uishh , simple gilos header beliau :)

Nurasyiqin said...

nt akan eden terjah beliau..hehe..

Lya Colours said...

woi buruk tau header aku !! uwaaaa. aku tak reti la kreatif ni. anyone can help meeeeeeee

apa2 pon, thanx top kerana sudi mengabadikan pic aku kat salah 1 entry ko. kikikiki. pic aku tuh, ko save la, buat wallpaper kat nser. amacam, bernas idea aku? hihi

Fyqa said...

rview belog lah...

naisss ;)