SEGMEN JOM KONGSI ENTRY | impianku dalam mimpiku

Saturday, July 23, 2011

SEGMEN JOM KONGSI ENTRY

Assalamulaikum....

SEGMEN... ari ni aku rase nak join segmen dari blog yang diberi nama AKU DAN SESUATU.. aku jmpe segmen ni pon dari blog akak kita seorang ne iaitu BLOG KAK MIMI...

http://kizmyself.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kongsi-entri.html

Segmen ni senang jerk.. ko orang kongsi la entry ko orang yang ko orang rasa terbaik dan mendapat perhatian ramai readers :).. ok aku nak start kongsi ni.. nak kongsi 2 enrty leh... :)

________________________________________________

1) PEREMPUAN PAYUDARA BESAR CEPAT PENAT

http://topimagine.blogspot.com/2011/04/perempuan-payudara-besar-cepat-penat.html

aku harap entry ni bukan dalam kategori seks yerk.. rasenye ni fakta or sekadar ilmu pengetahuan kita je kut :)

LELAKI SUKA NENGOK PEREMPUAN PAYU DARA BESAR, INGAT ORANG PEREMPUAN XPENAT KE NAK BAWAK PAYUDARA YANG BESAR NE KEHULUR KEHILIR HARI-HARI….

________________________________________________

2) ORANG MELAKA KUAT MAKI

http://topimagine.blogspot.com/2011/03/orang-melaka-kuat-maki.html

ini adalah antara fakta yang aku perasan dan ramai disebut orang ramai.. hehe... betol ke x fakta ni ko orang sendiri la menilainye yerk :)

apa-apa pon, bile dalam satu masyarakat tu perlu ada sifat saling memahami k.. bak kata pepatah orang2 muda melaka.. " kalau xbleh kena maki, jangan lah dok kt melaka yerk".. :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

JOM KENALI SAYA DENGAN LEBIH DEKAT said...

nana berehat dr join contest.... nak update blog pun sesekali...apapun gudluck k..ayah da siht??

Umedia Network said...

Macam best je. hee.:)

Acik said...

kontes n segmen menakluki dunia blog. heheheeee ...
join, join!

cucu umie said...

all the best bro..

Fathiah Hamim said...

eh neh kontest ke segmen?

hawiz said...

kak mimi wt kontest ker?

Siti Safiyyah said...

"kalau xbleh kena maki, jangan lah dok kt melaka yerk"


hahaha first time dengar ni :p

Fyqa said...

entry 1st xleh bla beteiiiii

siti kektus said...

kalau orang melaka cakap, mmg kena sabar sikit lah. hehe :p

blog-tips-kurus said...

cara org Melaka bergurau agak kasar kot tapi tak semua begitu.. :-)

Lya Colours said...

sebab itulah aku bleh duduk melaka. hahaha.

chii said...

segmen yg menarik..kadang2 blogger yg baru..mungkin terlepas pandang topik2 yg menarik yg ada kt umah kita kan

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

:: Mrs.Eady :: said...

good luck dik!!

ikatankasihku said...

open entry :)
follow sini...sama org melaka..
ulau melingkau atas pagau....

Khairul Antasha said...

hehe..selamat bersegmen top!