SEGMEN BERSAMA KHALIS | impianku dalam mimpiku

Wednesday, July 13, 2011

SEGMEN BERSAMA KHALIS

Assalamualaikum...

SEGMEN... aku nak join segmen abnag otai kita ni... iaitu en. khalis.... :)

http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html


Senang jerk, die suruh kita komen pasal blog die.. senang kan.. k la, aku nak start komen ne...

Blog cik khalis ni adalah antara blogger terawal yang aku kenal mase aku join dunia blog ne.. templete yang digunakan rasenya sekarang ne lebih menarik dan fresh berbanding templete hijau dulu tu.. hehehe..

Dari segi entry,... aku tau dalam sehari memang banyak entry yang akan dipublishkan.. so, setiap masa kita sebagai readers ni akan dapat suatu benda yang baru.. :)

Dari segi comunication, rasenye dulu cik khalis ne lebih friendly kan.. sebab kadang2 cik khalis ada gak wat entry yang santai2 dan berkaitan dengan dunia blog.. join segmen blogger lain.. cume sekarang ne jerk, nampak cik khalis ne lebih tertumpu kepda entry SEO kn or ik khalis ne bz kn.. xkesah pon.. hehehe..

tapi dengan ada segmen ini, hope kemesraan antara blogger akan kembali terjalin kan.. hehehe

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

5 comments:

mykhalis said...

top..tq arr join..aku pun masih ingat gambo profil ko masa rambut panjang dulu..wahha..tq tq

Wanie said...

tak penah serbu lagi rasenye blog en khalis ni..

Shafiq said...

semoga berjaya bro..

:: Mrs.Eady :: said...

serbu blog ni terus...:)

puanbee said...

pergi tengok jap!