SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER | impianku dalam mimpiku

Thursday, July 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

Assalamualaikum...

SEGMEN KENAL BLOGGER... Aku nak join satu segmen yang dianjurkan oleh SKYTECH BELOG... aku jumpe segmen ne pon dari blok CIK SHAHERAH... nengok cam senang jerk.. tu yang aku join.. just kenal kan diri masing2 je la :)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html


Nama panggilan Blogger : Taufiq Arifin aka Topimagine

Nama Blog : Impianku Dalam Mimpiku

Tarikh daftar blog : Oktober 2008

Entry pertama : 17 Januari 2011

Kategori blog : Blog yang xde identiti.. entry sume berterabur.. ikut je ape yang terlintas nak tulis... hehehe

Target tambah rakan blogger : 21 orang


Tu je la kut aku rase pasal aku dan blog aku ne.. so sape yang teringin nak join pon leh.. segmen ne tamat malam ni kol 10... sempat lagi kut... ok.. selamat bersegmen... :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

thank ye sebab join segmen ni bro...

kalau ada masa nanti, terjah la blog rakan2 blogger yg join segmen ni... kenal2 la dengan dorang ye... heee ~ mana tahu boleh jadi geng ke...

btw, happy blogging Topimagine..(^^,)

Leysa JL said...

hii mr.taufiq!
leysa datang cni n follow ya..
happy blogging :)

Shaherah said...

wah wah.. dgn pantas nyer.. hahah.. ^_^

Lya Colours said...

thanx info. saya pon dah join..

Ahmad Haziq Azlan said...

singgah sini.... Shera join pon sebab saya....hehehehe


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

fana said...

terjah blog ni dr segmen jom kenal
follow kamu

ninie_azriena said...

salam persahabatan dari ninie untuk kamu (n_n)
jemput singgah blog ninie ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

hira said...

singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Ahmad Haziq Azlan said...

tak sangka baru follow rupanya....padahal dah banyak kali komen....

siti kektus said...

hai abang taufik~ *erk*

selamat kenal. :p

bexraz said...

terjah dari http://bexraz.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html.... hite me back ok...

I said...

hai. salam perkenalan. visit la blog ika. folow sini. folow saya blk ye.tq

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Dianaa said...

Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

Jemput datang ke blog FD,
http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Salam perkenalan :)

Cik NY said...

singgah sini.... salam perkenalan.... salam ukhuwah... moge terus maju... i follow u...... nice to know you....

Nurasyiqin said...

terjah sini dan jadi sahabat baru kamoo..=D

Amirah Suhana said...

berjalan-jalan...Hhehehe

CikMiMiey said...

singgah dan follow sini ...

walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

so , salam kenal2 ~CM