AKU NAK JOIN CONTEST SHAWL | SHAWL CANTIK UNTUK DIMENANGI!!! | impianku dalam mimpiku

Thursday, July 7, 2011

AKU NAK JOIN CONTEST SHAWL | SHAWL CANTIK UNTUK DIMENANGI!!!

Assalamualaikum....

CONTEST.... hahaha.. ko orang jangan gelak kan aku k.. suka ati aku la nak join contest pape kan... ne aku nak join contets yang leh dapat shawl... ape benda shawl tu aku xtau la.. yang aku faham shawl tu tudung kan....

kalau aku menang anti awek2 sekalian jangan nak gedik2 usha aku untuk dapatkan shawl tu k :)

Aku jumpe contets ni pon kat blog akak comel kita sorang ni MRS. EDY...

http://littlemamadiary.com/contest-shawl-shawl-cantik-untuk-di-menangi/

ape yang LITTLE MAMA's DIARIES suruh buat hanyalah bagi sebab nape aku nak shawl tu...

----> aku nak shawl tu sebab anti aku leh bagi hadiah kat mak aku ke, adik aku ke, kakak aku ke (tp aku xde kakak), n sape2 la.... so leh saving siket duit aku... hehe..

----> id follower : top imagine

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

Lya Colours said...

ok kalo menang bagi kat aku. hihihi

Wanie said...

huhuhu..
dapat shawl tu bagi kat aku je la..hehe

siti kektus said...

bagi aku je la nanti kalau dah menang. ea?

orait. deal. lalala :p

cucu umie said...

semoga berjaya bro..heheh shawal tuu

Puan Kutu said...

sy masuk jugak contest nie..huhu..

niena shopping2u said...

salam ziarah, singgah sni... maaf bru smpat berbalas kunjungan, :D tgh berkhidmat utk negara smlm cewahhh ^.^

Lieyda said...

kalo mng bg sy ye bang.wakaka

mOon jOhari said...

...tQ abg taufiQ....sbb sudi jOin....aku taw ko jOin nih sbb aku kan..... nak menang hadiah dan bg kat aku kan ...hahahaha...tacingnya....

:: Mrs.Eady :: said...

kekekekeke...ye la dik semoga ko menang nnti bleh pas 1 kat akak!!!hahahahahahaaa....