TIQARAMLAN.BLOGSPOT : GIVEAWAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, July 6, 2011

TIQARAMLAN.BLOGSPOT : GIVEAWAY

Assalamualaikum...

GIVEAWAY... nak join giveaway CIK TIQA yang cun ne la.. hadiah die topup.. mane la tau aku ade rezeki kan.. sambil dapat kawan baru leh gak dapat topup free kan.. aminnnnn :)

http://tiqaramlan.blogspot.com/2011/06/tiqaramlanblogspot-giveaway.html

Sape-sape yang nak join leh klik je banner kat atas ni or klik kat link yang telah disediakan tu.... ramai2 jom kita pau duit awek cun ni.. :)

Sekian..



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

13 comments:

Lya Colours said...

jom join. kalau saya x dpt topup free, kamu dpt, kamu bg saya kan. kikikiki

Fathiah Hamim said...

goodluck =)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh menarik ni =)

nelly said...

good luck top !!
insyaAllah ada rezeki , kemenangan milik Top !
:)

Piasara said...

"takde tuah semedang akak ni..tp tak salah mencuba kan.."

cucu umie said...

all the best...

Miss Tira said...

Chaiyook chaiyook :)

tiqa ramlan said...

thaks top join GA saya.. takyah nak cun sgtlah.. hahah.. ^^

ApiH said...

nasib baik dah tutup contest tu..
kalau tak, nak la join jgk.. hahaa..

Mrs.Yie said...

gud luck top.. :)

Isteri Encek Bard said...

gud luck top

siti kektus said...

kalau menang topup bagi dua tau. hehe ;)

gudluck!

mOon jOhari said...

...abg taufiQ menang nti buley la kita bgayOt ye...hikhikhik