LIVE MALAYSIA VS ARSENAL 13 JULAI 2011 (KEPUTUSAN) | impianku dalam mimpiku

Wednesday, July 13, 2011

LIVE MALAYSIA VS ARSENAL 13 JULAI 2011 (KEPUTUSAN)

Assalamualaikum...

MALAYSIA VS ARSENAL.. walaupun aku xminat team cap ayam arsenal ne, tapi aku pasti team ne akan menang terhadap malaysia...

Ape2 pon aku tetap optimis jaringan dalam keputusan perlawanan ini tidak akan jauh dan mungkin malaysia akan memperolehi sekurang2 nye sebijik gol kan... :)


Kepada yang tidak berpeluang untuk menonton perlawanan ini , marilah sama2 kita nengok kat internet jerk kan.. mungkin yang senasib ngan aku yang xde astro ne, leh layan depan komputer sambil berblogging.. hehehe..








Live Video streaming by Ustream
KEPUTUSAN PENUH
MALAYSIA (0) - ARSENAL (4
)

aku pon dapat link ne dari blog CIK BAMBAM... ramalan aku arsenal menang 3-2... hehehe

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

10 comments:

Umedia Network said...

Nice info!!! Like2. :)

-ini diary saye- said...

astro pon x tunjuk :(

-ini diary saye- said...

astro pon x tunjuk :(

Bro Ery said...

Hope Malaysia dapat menunjukkan semangat juang yang tinggi. Bagi player Arsenal kaw kaw punya peluh. :)

siti kektus said...

malaysia boleh!

malysia boleh!

malaysia boleh!

hehe :p

:: Mrs.Eady :: said...

hidup malaysia!!!!!sebab daku sokong mu jek :)

Lya Colours said...

ooo aku x minat bola. kihkih

ashikin said...

hi..singgah cni..and dah follow =P

nazirah said...

huhuhu takpe malaysia tetap bole.huhuhu walaupun kalah ngeee

b a m b a m ' s said...

tapi malaysia kalah 4-0..hehehe.. xper.. go harimau malaya!! :D