#15 WORDLESS WEDNESDAY : TENANGKAN FIKIRAN | impianku dalam mimpiku

Wednesday, September 28, 2011

#15 WORDLESS WEDNESDAY : TENANGKAN FIKIRAN

Assalamualaikum...


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

♥ Elin ♥ said...

asal silau??

ikatankasihku said...

berpinar mata..ting

azam said...

ape kes ni??

Shaherah said...

mcm pelik kucing tu.. uishhh.. >.<"

Ninie said...

oh....susah nk describe ni....macam kucing mati jek..hihiks. Dh follow kamu, sudi2 terjah blog Ninie yg x seberapa tu....

Lya Colours said...

ngantok ke hoiiii

Mia Liana said...

seronoknya kucing tu tido... flat terus... uikkk siap cahaya lagi..

KAMIHIDUP said...

jahat silau tu top. :)

cik sakdi said...

jap jap fikir. hahahahha

Pia said...

"amboi syoknya tido kucing tu...tak penah akk tengok kucing tido stail ni.."

Ini Kisah Tia said...

hahaaa .. silau weh !

Adylia Qarissa said...

seksi...seksa :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

okay..sila tenangkan fikiran anda.. hehe

siti kektus said...

tabahkan hati yo. haha ;)

Chuu Muqhlis said...

wakaka., terus tak terkata aku tgk kucing ni silau2. >>wordless<<

Fathiah Hamim said...

anda memang. saja nak bloom kat situ. -___-

schaze zainn said...

kenape kat situ shining?ahaha xP