BIODATA PENUH ZARINA ANJOULIE | impianku dalam mimpiku

Tuesday, February 14, 2012

BIODATA PENUH ZARINA ANJOULIE

Assalamualaikum...

ZARINA ANJOULIE... aku pon bukan kenal sangat ngan pelakon dan model ni.. kalau aku dh xkenal die, de lagilah xkenal aku kan... haha

Tapi semenjak dua menjak ni aku nengok, rancak je sume orang xkire la kt blog ke, kat facebook ke, kat surat khabar ke bercerita pasal beliau ni..

Bukan cerita pasal kejayaan beliau, tapi pasal kontroversi beliau la.. kira yang buruk kut.. tu dieorang nye pasal la kan..

Kalau ko orang nk tau pasal beliau ni, aku ada siket info.. memang siket je info pasal die yang ak dapat.. haha..

-------------------------------------------------------------------------------------



NAMA PENUH: Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul

KETURUNAN: Melayu, Iran dan Scottish

TARIKH LAHIR: 9 September 1987

ASAL: Kuala Lumpur

KERJAYA: Pelakon dan model

AKADEMIK: Diploma Broadcasting & A Levels Law and Business

STATUS: Bujang

KELUARGA: Anak kelima dari lapan beradik

SUMBER

-------------------------------------------------------------------------------------


Hope ko orang dapat serba sedikit info pasal artis ni ek. :)

Sekian...


# ni la skill entry paling senang kalau xde idea.. hahaha




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

Anum said...

thanks for info

:: Mrs.Eady :: said...

tak minat dia..sekian..hahahaha...

mizzkechique said...

sy xkenan dgn dia n xminat dia.. okbai

LydSunshine said...

Tak ada pun yg boleh diminatkan dengan minah ni.

Mama Ema said...

tak minat pun dia

Puan Kutu said...

tak minat pun nak amiltau pasal biodata minah nie.mencemarkan nama baik negara.hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sayang..dia ni cantik tp perangai hancuss

Anonymous said...

biarlah,lagipon bkn dia bogel pon

emm said...

x minat. . .x yah nak tgok sgt maklumat sal dye. . . .dh tw x minat. .npe nak sibuk sal dya plak. . .btul lar. . . .manusia ne. . .tw nak judge uwg je. . .tpy x pkir. . . . .dri sndri btul atw tak. . .silap2 lbiy truk dri zarina ni. . . . .kalau hbat sgt. . . .bley ke hafal alQuran. . .solat 5 waktu ke. . .puasa pnuh ke. . .nobody perfect k. . . . .take note