AKU TAK TAU NAK MENGARUT APE LAGI KAT BLOG NI | impianku dalam mimpiku

Friday, February 3, 2012

AKU TAK TAU NAK MENGARUT APE LAGI KAT BLOG NI



Assalamualaikum...

DUNIA BLOG... aku pon xtau la ape lagi aku nak wat kat blog ni.. ketandusan idea melanda diri...

tulis pasal peribadi ---> orang kata poyo lak mamat ni...

tulis pasal kerja ----> kerja aku bukannye good2 sangat pon untuk dikongsikan...

tulis pasal aktiviti harian ----> hari2 aktiviti aku same je.. xde yg menarik pon nak diceritakan

tulis pasal cinta ----> muka xnampak jambu or kasanova sangat untuk cter pasal cinta.. haha

tulis pasal benda lucah ----> blog aku bukan blog lucah :)

tulis pasal masakan ----> megi n telor je aku reti masak..:)

tulis pasal artis ----> ni bukan blog hiburan

tulis pasal cerita novel ----> aku xde bakat dalam mengarang jalan cerita


hahaha.. ape pon tak bley...

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

Shaherah said...

same la kita... dah buntu nak wat ape.. haha

anamizu kaito said...

guwa pon reti masak megi dgn telor je gak..kehkehkeh =P






luv,
cik ana

MiszCoMoT said...

hahaha...hahaha dan hahaha.. samo laa ngn comot neyh...nak jiwang2 takot orang borin pulak tengok belog comot..asyik tacinggg ja..haha

btw..lama xskodeng sini..lama xbw..lain da! :)

Fathiah Hamim said...

err errr cari info.. :D

Pen Biru said...

Hmmm..Sama le kita.Dh xtau nk mengarut apa lg.

ikatankasihku said...

borak kosong pon ok gak :)

dhiera said...

apa pun tak boleh..
pernah rasa gak pasal ni. hehehe

sitihanisahali said...

blog saye cmpor2.rase nak tulis ape,tulis je. :)

Lya Colours said...

apa kata ko tulis pasal aku je
hahaha
bernas kan idea aku ni =P

Eza Boom Boom said...

tulis je apa2 ;) heeee, join contest ke. hihik ;)

Mia Liana said...

uikkkk.... update je apa2... ni kan blog personal. jangan mudah mengaku kalah. kesian kat follower nanti, datang sini xde update.

kuatkan semangat... chaiyukkk

Khairul Antasha said...

aaa..selalu sgt jd mcm tu kat sy..sudahnya biar je blog mcm tu je..hehehe...

ieyza afieyna said...

tulis je la ape yg nak tulis.. hehe..
ketandusan idea jugak ni.. ;)

emy zulaiha said...

haha emy hebat siketlah..emy pandai masak air sekali selain megi dgn telo :) muahha :p

LydSunshine said...

Lama tak update blog kan? Bulan February ni baru nampak awak. Ala... tulis je apa2. Share pasal apa yang kita fikir. Tak kira la org nak ckp poyo ke apa.

:: Mrs.Eady :: said...

nmpk nyer kene WW je la hari hari..hahahaa..

mOon jOhari said...

aku byk idea nak tulis...tapi mcm dah makin jauh dgn blOg ..lara lgi...kihkihkihkih