#31 WORDLESS WEDNESDAY : BEZA RAGAM BOYS AND GIRLS | impianku dalam mimpiku

Wednesday, February 8, 2012

#31 WORDLESS WEDNESDAY : BEZA RAGAM BOYS AND GIRLS

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY



Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

Lya Colours said...

bab desktop untuk girls tu wrong!

ikatankasihku said...

hi dak gemok!!
dua2 tu tak benar..hahahahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai top lamanya akak x jengah sini..


hahaha..utk diri akak dua-dua kt atas tu benar belakaaaa..tp bila dh sepah sgt akak kemaslah desktopnya..

Adylia Qarissa said...

yang bilik tu setuju...kalau destop tu tak setuju... hehehee

:: Mrs.Eady :: said...

yg pc tu tak eh..desktop akak clear jek sb nak bg gmbr tu nmpk..hehehehe..

dhiera said...

saya girl. hehe. nak cakap bilik betul dekstop salah. desktop lelaki la yg serabut macam tu sebab byk main game~

Shaherah said...

itu benarrr!!!! adik shera yg lelaki ade tegur dekstop penuh mcm tu..

puanbee said...

itu benar .. ahakss...

9n0L4 said...

mak aiii serabut nyeeee desktop cenggitu!! follow sini 1355. ;)

Adzrien Shoppe said...

ha..ha.. serabut mata kak liza kalau tengok desktop camtu

Ezad Skytech said...

pening aq kalau desktop penuh macam tu...haha~

Mama Ema said...

betul...

chii said...

x setuju..mcm chii..x suka desktop bersepah2 camtu...messy sgt

chii said...

owh ye..banner baru..nice..

errr..lama kan x masuk sini..

siti kektus said...

hahhaha. no komen. no komen. :)