SIAPA PULA TASHA MANSHAHAR NI? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, February 8, 2012

SIAPA PULA TASHA MANSHAHAR NI?

Assalamualaikum...

TAHSA MANSHAHAR... sape lak si gadis ni :) aku jmpe video ni pon kat youtube... mase blogwalking pon aku jmpe gak dua tiga blog cter pasal gadis ni...


sumber gambar dari google :)



youtube


Penyanyi : Tasha Manshahar
Tajuk Lagu : Be Mine

Komposer : Tasha Manshahar



video tu diupload pada 2 februari... dan sekarang ni (8/2/2012) dah cecah 137994 viewers... banyakkan..

adakah akan lahir lagi sorng lagi artis you tube selepas fenomena adik kita si Najwa Latif tu.. hehe...

Dari segi video klip ni nampak cam profesional siket kn.. may be beliau ni dari golongan keluarga industri gak kut... ntah2 memang dh ada studio sendiri.. nickname yang digunakan kat youtube tu pon "CloraStudio"...

Apa-apa pon kita jangan beranggapan negatif tentang fenomena ni ek.. aku yakin mesti ada yang kutuk pasal gadis2 zaman sekarang ni berlumba2 nak jadi artis kn.. :) no komen :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

22 comments:

mizzkechique said...

xleh tgk youtube..kn block.. hahaha

kiz said...

boleh tahan laa melodi dia..tapi lirik kenapalah nak kaitkan facebook...haha

Lya Colours said...

apa2 lah budak2 oi. yg penting kalau kau sekolah, pastikan anda skor. barulah bleh jadi artis yg ada pakej

Azizah a.k.a N.a.z said...

ramai duk cite pasal dia skrg ni..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huh...sape kah itu...hmm..xmoh amek tau laa..haha

wahai kaum hawa sekalian..meh laa berlumba2 jadi wanita solehah yerkk

Pia said...

"emmm akak pun baru tau nih....baguslah tu dah berbakat,serlahlah bakat yg ada...cuma akak pelik lah lagu2 skrg ni bahasa dia leh di rojak2 kan pulak..."

LydSunshine said...

Bagus la mengejar impian masing2. Tapi akak tetap tak minat pattern gini. Heheh..

Shaherah said...

die awesome kot.. suare sedap.

Pen Biru said...

m..suara ok, tapi dah jd cm fenomena yuna la pulak..

:: Mrs.Eady :: said...

sapo sapo??

Adylia Qarissa said...

tak kenal pon dia...jap..nak skodeng dia :)

mOon jOhari said...

tasha ke tahsa ke aku x kisah...kalo sedap aku layan....x sedap aku kutuk...kihkihkihkih

Puan Kutu said...

haha baru gak kenal budak nie kt sini.boleh tahan suara n muzik beliau..layan!

KAMIHIDUP said...

semua berkejar nak jadi artis. :)

Adzrien Shoppe said...

sedap juga suara dia..

Ezad Skytech said...

da jadi satu fenomena da...ada je artis2 youtube sekarang ni..huhu~

ikatankasihku said...

cun gak

Cik Bambam said...

comel org nya.. sore bole tahan.. tp kita tgk bese2 jek..keh3..

dhiera said...

uik, dah fenomena plak ni~

Mama Ema said...

pun no komen

| cik azeya | said...

agak semput ritu dengar dia nyanyi lagu pe tah, pastu terus tak de hati nak tengok -_-

chii said...

makin ramai la artis youtube pasni =)