AYAT POPULAR SELEPAS NENGOK FILEM KAT WAYANG | impianku dalam mimpiku

Monday, February 20, 2012

AYAT POPULAR SELEPAS NENGOK FILEM KAT WAYANG

Assalamualaikum...

WAYANG.. kepada yang kaki wayang mesti setiap kali filem baru keluar mesti ko orang dah serbu ke panggung wayang yang terdekat ...

Dan pabila selesainye aktiviti ko orang menonton tu mesti adalah sedikit komentar dan ulasan mengenai cerita yang ditonton tu ... hehe.. biasa lah , bila sudah dilantik sebgai pengkritik yang tak bertauliah mesti macam2 komen yang akan keluar kan...

------------------------------------------------------------------------



So apa ayat-ayat yang selalu akan keluar bila selesai menonton tu ek..

* ape la, rugi aku beli tiket mahal-mahal tapi citer hampeh je...

* pembohong siot cerita ni, mesti hero nak menang...

* cerita ne mesti ada sambungan nye kan...

* the making bukan men gempak, tapi cerita biasa je...

* Ramai cakap citer ni best, tapi aku nengok tadi biasa je...

* ngantok giler nengok citer tadi...

------------------------------------------------------------------------

Hahaha.. sumenye cakap benda yang negatif kan.. ko orang lak cm ne, ape komen yang selalu ko orang keluarkan lepas keluar dari panggung wayang...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

20 comments:

Lya Colours said...

kalau cite tu boring, bila abis aku ckp "macam ni punya cite pon nak buat ke?"
hahaha kejam

:: Mrs.Eady :: said...

alasan no.3 tu mmg ye!hahaahha..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aku suka cakap.. "ok laa..xlaa rasa nak bakar panggung nie.." hehe

mizzkechique said...

suke yg ni.. => * Ramai cakap citer ni best, tapi aku nengok tadi biasa je...

pehtu kalau => * ngantok giler nengok citer tadi... ==> kompom bkn ngantuk, tp tdr terus!!

muahahhaha

sailaaf said...

ahahaha...aku kalo tgh tengok rasa mcm hampeh je aku kata la, eh jom kuar...haha

kocix! said...

sory kocix x layan wayang..
cheywah!

kocix salu pas tgk wyg mesti kate best gile! sebab kocix tgk citer yg best2 je..heheh

ikatankasihku said...

senyum tak perlu kata apa2

biela bell said...

setakat nie tak penah mengantok lagi la tgok wyg..hahaha

Ca Cik Duyung said...

hehe.biasa la tu..citarasa masing2...ade yg akan bg komen +ve, ada komen -ve..pendapat berbeza.. ^^

biasanya ca tgok semua komen +ve la yg keluar sbb mmg ada something yg wat ca nak tgok citer tu.hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selalunya akak gi tgk wayang citer yg betul2 best so keluar takde nak komplen2 lagi hehehe

Pen Biru said...

"lapo lee"

Mama Ema said...

adalah juga ciri-ciri kat atas tu...huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

biasalah citer melayu mmg camtu..haha tulah ayat akak bila kuar wayang

Syakir Rahman said...

x kisah ler cter best ke x...yg penting heroin cun giler...kah3.... boleh x macam tuh??

grOundnUt said...

alamak..dah lama aku tak tengok wayang..wayang yang tengok aku ada la..hahahaha..^^'

Miss Anis said...

kalau cita seram lau best msti akan kta 'wahhh best betul cita ni'...hahaha

dhiera said...

alamak, tak dapat nak recall sebab dah lama tak tengok wayang. last tengok masa x-men keluar. memang terbek la... peminat setia x-men. haruslah puji melambung-lambung~ hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

tak pernah tengok wayang

Ezad Skytech said...

haha..ayat yg pertama tu selalu keluar la kalau cerita hampeh..kah3~

chii said...

jarang ckp perkara2 yg dikatakan sebab jarang sgt tgk movie..sebab nya..kalo tgk..confirm..ayat2 yg dinyatakan di atas akan kuar..hahaha