APA PAKAIAN RASMI TIDUR KO ORANG | impianku dalam mimpiku

Thursday, May 10, 2012

APA PAKAIAN RASMI TIDUR KO ORANG


Assalamualaikum...

BAJU TIDUR... aku nak tanya ko orang la... ko orang ada tak baju khas yang hanya dipakai untuk tidur sahaja.. hehe.. maksud ak baju tidor la.. haha

Rasanya xsemua orang ada baju khas untuk tidor je kan... kadang2 ada yang jenis ape yang dipakai pada waktu tu dah leh terus membuta je.. :)

gambar hiasan dari google :)

Tapi bile nengok drama2 kat tv ne, n baju2 tido yang ada kt shopping ne, biasanya adalah warna putih dan ada polkodot2.. haha.. untuk baju tidor orang pompuan lak nampak comel siket .. ada mickey mouse la.. ada love2 siket la... bajet jambu la tu.. haha...

Macam orang lelaki aku rasa memang senang giler.. baju tidor dieorang adalah seluar pendek atau boxer je kan... xpon pakai kain pelekat je... haha.. simple n selesa..

Cam orang perempuan lak cam ne ek... nak cakap lebey2 mane boleh kan sebab ak ne lelaki bukannye perempuan... biasanya pompuan tidor pakai tracksuit kut.. (maksud aku pakai tracksuit n baju la... bukan pakai tracksuit je... )

Tapi kalau perempuan yang dh kawen rasenye mesti ada baju tidor yang special kn.. haha... agaknye la... :)

Haha,, so sape nak kongsi pape sila la lontarkan ye.. tp jgn ape yang berlaku dalam kelambu pon nk share yer.... :)

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

t-shirt & suar pendek jek....tak den yer baju baju kelawar ke baju burung hantu ke...tak kuasa mak!

Daddy Ziyyad said...

aku tido pakai short + t -shirt aja..kadang2 pakai short aja..aku tak geti tido pakai kain pelikat, habis terselak nanti! ahahaha

aizamia3 said...

hikhikhik.. comel je entry ni..

biasanya gaun tidur yang ada gambar kartun.. harus nampak macam remaja purba.. ;) tapi la ni t-shirt n kain batik sebab dalam pantang..

schaze zainn said...

haha sengal tol.

kalo sy, pakai bju yg simple je

yg penting tdo selesa =D

Adylia Qarissa said...

biasanya perempuan mesti ada baju tidur...kalau lelaki tu tak tau lak yea ;p

Shaherah said...

sy macam lelaki.. haha.. seluar pendek bawah lutut.. dengan t shirt.. tak de nak pening2 nk ade baju tidur tetap ke ape..

onlajer said...

Pakaian rasmi tidor aku adalah selain uniform kerja

mOon EyEzS said...

aku suka kOmen last ni...hahahaha,....caya la ....

siti kektus said...

baju tidur aku, rahsia. :p

LydSunshine said...

Malu plak nak share. Yanag pasti bukan baju kelawar.

Lya Colours said...

hahaha ko ni mcm2 la top
aku tido pakai tetttttttttttttt

Azmira Yusof said...

wahh , baju tido n seluar tido rabbit . sbb kain dia lembut sngt2 . suke.

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. yang penting tak seksi .. t-shirt dengan seluar panjang dah cukup ..

Bitt (double IS) said...

masa preggy dulu pakai pyjamas laki sendiri..hahaha besar dan selesa ko...

hi dtg dari...ehh lupa dahh mana arah tadi...salam singgah :)

Ezad Skytech said...

haha...apa yg aq pakai sebelum tido..tu la pakaian rasmi aq..haha~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alaa...org pompuan pun sama je simple cam lelaki...

Alin Marlini said...

apa yang ado jek blh pakai Top...hehehehe