BEZA LELAKI DAN PEREMPUAN BILA GUNTING RAMBUT - WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 16, 2012

BEZA LELAKI DAN PEREMPUAN BILA GUNTING RAMBUT - WORDLESS WEDNESDAY




Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY


Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

23 comments:

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. perempuan bayar mahal2 , hasil sama jugak ..

Anum said...

hahaha
semua pasal perempuan mahal

siti kektus said...

Hewhewhew.
Pompuan pnya rambut lg byk la. Tu yg lg mahal.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

org pompuan ni... xpotong mana pon rambut...

asalkan nampak pendek sket..dan terasa ringan sket..cukup ler...

sbb tu kekadang tgk cam xde beza pon.. huhu

MamaEma said...

betullah...

nur anis said...

haha..tau takpe..

Cik FaRiZaM said...

perempuan mahal dr laki...hehehe :D

LydSunshine said...

Hahahha... sentap jgk. Mmg pompuan punya haircut tak byk sgt, tapi banyak letak vitamin la, treatment la.

Masz Sidek said...

huhuhu... realiti... pat harga tu betul... tp sy potong rambut nampak bezanye... biar kepala betul2 rasa ringan lepas potong rambut... hehehe ;p

chii said...

hahaha.nk marah x leh. tp memang itu kenyataan. trim sikit je rambt,tp byrnya mahal

:: Mrs.Eady :: said...

erk...memang betul la!!

Ieyza Afieyna said...

tau xpe..potong ckit pun dah belas2 ringgit.. mhal tul.. mlas nk potong lar.. biar pnjng.. haha

wahida said...

aku rasa nak bakar blog ni...hahaha...

Tentang Kita said...

pompuan nie jenis teliti..selagi dia x puas hati tang rambut dia ..siaplah..berjam2 la duk kt saloon

zOeY zAu YaH said...

haha..mahal2 nk style n rawat lbh kot? tak brani ptg pendek2 sgt..syg rambut hehe..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Nasib baik tak pernah potong rambut di kedai, jimat jugak.

farah hanim said...

hahhahaaa
tu kalau 30 ringgit tu buat treatment sekali tu
hjahaaa

Mierah Halim said...

meh aku tolong potong. free je...hehe

dhiera said...

perempuan trim, wash and blow sekali~

aizamia3 said...

hikhikhik.. tak ketara mana pun kalau perempuan ke kedai rambut.. lainlah rambut panjang potong jadi pendek..

nabilah_2908 said...

hahahaha... ada betulnya juga.... ;)

Aishah Salun said...

Salam, saya ada menyediakan dandanan rambut, make up dan manicure & pedicure di rumah di Kota Damansara. Harga yang ditawarkan adalah Children cut RM5. Wash, cut & Blow RM15. Henna/ Colouring RM30-RM88. Perming/ Rebonding RM88-RM128. Treatment RM38. Sesiapa yang berminat bolehlah kal Zura 012-2084048. Atau layari laman saya myhomesalon.blogspot.com. Terima kasih.

Grunge said...

Rambut sayang jika tak tumbuh2....hehehe...