#24 WORDLESS WEDNESDAY : PERBEZAAN PERUT LELAKI DAN PEREMPUAN YANG GEMUK | impianku dalam mimpiku

Wednesday, November 16, 2011

#24 WORDLESS WEDNESDAY : PERBEZAAN PERUT LELAKI DAN PEREMPUAN YANG GEMUK

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY



Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

13 comments:

Anum said...

hahahhaa
setuju2

:: Mrs.Eady :: said...

lame menghilang dik??

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..betul betul betul..upin ipin cakap

chii said...

mak aih..ayam seekor tuh..eheh

siti kektus said...

muahahaha.

ini keadaan lelaki lepas kawen biasanya. lelaki bujang pon ada jugak, cuma tak ramai kan. heheh :p

Mrs.Yie said...

sangat bersetuju dgn gambar di atas..lalalalala :)

Ezad Skytech said...

macam2 jenis makanan ada..haha~

LydSunshine said...

Ada jugak pompuan yg tak mengandung tapi dlm perut dia ada sekor ayam, burger, daging, ikan dan makanan2. Heheh.

diana said...

ekekek...
ayam tu dia telan je gamaknya..tak dan nak kunyah,hehehe..

Chuu Muqhlis said...

hahaha., tgk saiz same dah., kapasiti berbeza tak? :P

Cik Bambam said...

hahaha..tp den yg belah kiri tuh tp versi pempuan! kekekek

MaiRa QuEeN said...

mane pergi top??huhu..lame xjumpe...funny la entry nie..huhu..besa latu..

Puan Kutu said...

ada jugak yg pompuan versi sebelah kiri tu..haha