SEBULAN DAH AKU BERBLOGGER | impianku dalam mimpiku

Monday, January 31, 2011

SEBULAN DAH AKU BERBLOGGER

Assalamualaikum..


Alhamdullillah, akhirnya dlm diam2 dh sebulan ak join dunia blogger ni. bnyk gak pengalamn br yg aku dapt berbanding join laman2 sosial global cam FB n twitter. sebenarnye ak dh lame wat blog ne. tp kosong je. thn 2011 ne la ak start blek. ni sume pasal bdk sorang ne la.. hehehe.. MARIKO TOKIWA


ape yg aku nampak dunia blog, tulisannya lebih ikhlas yg lahir dr ati masing2 kn. so nilah platform yang sesuai untuk berkongsi dan berbincang tentang sesuatu perkara tu.

tp, bagi blogger2 baru ni, ak nampak lebih bnyk mengejar follower kn berbanding berinteraksi secara sihat. tp ak xsalah kn. aku pon blogger baru, ak pon selalu mengharapkn traffik yg tinggi dan mengharapkan sume org mengikuti blog ak.

cume kekurangan ak, ak ni xpandai sangat nk susun ayat. ak gak kurang idea nk tulis ape kt blog ak ne. coz ak xde target blog ak ne sebenarnye untuk kategori ape.. hahaha.. blog cincai je la beb. hentam je ape yang rase nak tulis.

Ape2 pon, aku enjoy la semenjak join dunia blog ni.

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

7 comments:

Dilla Nur said...

lagu pe ni top??? sedap gak...!

topimagine said...

lagu dari apit - kemana kau menghilang... :)

alin said...

wahhh chaiyok3 ! hahaha =)

kmvsblogger said...

tkde hal punya bro..janji org faham apa yg nak ko tulis tu..

topimagine said...

thankz alin n kmvsblogger..:)

AkuMuzikFilem said...

i think more appropriate title is 'dah sebulan aku berblogging'.=).

hafiz hafizol said...

eh masuk nie dah 2 bulan r erk ko ber blogging?? waaa, hebat r.. baru 2 bulan da beratus - ratus followers... ape rahsia??? huhuhhu....