KEPUASAN BERBLOGGING | impianku dalam mimpiku

Wednesday, January 19, 2011

KEPUASAN BERBLOGGING


asalamualaikum...

KELIRU.... betul ke bile kite ada blog sendiri lebih memberi kepuasan berbanding dengan laman sosial seperti facebook, myspace, tagged, dll???..ape kepuasannya????

ape yg perlu ada dalam blog itu untuk menghasilkan sesuatu yang berkualiti.. kalo sekadar untuk menceritakan perjalanan hidup seharian bloger tu sendiri, adakah ramai yang akan mengikutinye?... maybe hanya rakan2 dan taulan sahaja. hohoho...

jika hendak bercerita tentang negara adakah kita ni 'arif untuk bercerita tentang politik negara, agama dan bangsa??? kalau silap jari jemari menaip, padah boleh menjelma... hehehehe...

jika hendak bercerita tentang sukan, adakah kita betol2 merasai kehangatan sukan tersebut dan mengetahui informasi terkini tentang sukan tersebut... xkan entry kite hanya sekadar copy paste dari blog2 lain atau pon dari page akhbar on9... huhuhu...

jika hendak bercerita tentang kisah2 lucu dan lawak jenaka, adakah kite dapat mencari inspirasi atau pon sumber yang baru... atau pon sekadar memuatkan entry tentang lawak2 yang dah basi yang memang telah ada sejak dulu lg.. like copy paste gak... hahaha..

tak kan nak bercerita tentang suatu yang memberahikan untuk mendapatkan kepuasan... khah khah khah.. (sorry.. just kidding)

aku masih keliru.. aku pun nak jugak merasai kepuasan berblogger ni... HELP ME...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

3 comments:

She's retarded said...

saya pun tidak tahu

topimagine said...

huhuhu.. nape awk join blog ek?

yuyu aziz said...

blogging best la, boleh share our thought.