#3 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION | impianku dalam mimpiku

Wednesday, August 10, 2011

#3 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION

Assalamualaikum....


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

sailaaf said...

masjid terapung kah ini?

cikyin said...

mungkinlah kot. :')

terpatrisinarabadi said...

Nice picture

R.A said...

cantik!....masjid tu..ngee

Nury Yahya said...

hhmmm gambar kenangan bersama member di mesjid putarajaya.... betul tak? :D

Unknown said...

wah..posing maut tu..hehehe

Solihahazahar said...

perghh bersinar betull

Anonymous said...

hahaha..hnsem gle mamat sblah ko tu topek..ada ciri2 imam muda

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Fazleyatul Aini said...

tuh masjid terapung kan kat kuala ibai. kg aku !! lama nya tak balik kg. uwaaaaa

Fathiah Hamim said...

ada tempat laen tak nak buat bloom tuh. :P

Shaherah said...

hahah kenapa pelik sangat yg bercahaya tu.. hahaha..

Maira Quee said...

nice picture..lighting power..huhuhu

Rina Rahamat said...

berkilauuuu

PinKy MoMMa said...

eh mesjid terapung ni..hehe
gambat penuh nur di situ dik :)

Akak Kembang said...

kat mana ni Top?

mOon EyEzS said...

nak jugak bling2 dia 2....silau weh!

ct kektus said...

jauhnya kau p jalan. ;)