MAIN SUSUN-SUSUN KUSYEN DAN BERPERANG!!!!! | impianku dalam mimpiku

Tuesday, May 27, 2014

MAIN SUSUN-SUSUN KUSYEN DAN BERPERANG!!!!!

Assalamualaikum...

KUSYEN... ak  terjumpa gambar ni kt weechat... tiba-tiba teringat lak zaman kanak-kanak dulu... ye la, umah dulu-dulu kan semuanya ada kusyen jenis cm ni kan... bukan cam sekarang ni semua dah ada sofa yang empuk-empuk.. larat ke budak2 nak angkat dan susun... hahaha..


Dulu pantang je kalo rumah line clear... confirm kusyen-kusyen ni jadi mangsa... budak budak kretif katakan.. susun cantik-cantik pastu kalau roboh memang sakit hati... rasa cam nak mengamok pn ada

Lagi banyak kubu dapat dibuat lagi rasa seronok.. kebanggaan melanda diri ku.. lepas dah susun-susun tutup lak ngan cadar atau pun selimut... supaya lebih menampak kan kegagahan kubu kita tu kn.. memang best giler..

kalo xbersepah umah tu memang xsah lah.. tp tunggu la nasib ko orang kalo mak bapak ko blek.. kalo kena pukul teros xpe gak.. ni kena bebel.. pecah gegendang telinga siot... rasa cam nak lari rumah je.. hahaha

Ko orang pernah wat x aktiviti ni.. kalo xpernah wat memang rugi la.. benda kalo main sorg-sorg pon jadi.. haha. :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

INI sgt awesome!!

LYAfrina said...

sy pon main cmm ni msa kecik dulu..
tp turn ank saya xde main2 ni, sbb skarang smua guna sofa.. xmcm kerusi zaman dulu, kusyen sebijik-sebijik

LydSunshine said...

Penah main. Main mcm khemah2 dan konon2 feeling mcm kita pun ada rumah sendiri. Hehe.