#29 WORDLESS WEDNESDAY : CAM SALAH JE TEORI NI | impianku dalam mimpiku

Wednesday, December 28, 2011

#29 WORDLESS WEDNESDAY : CAM SALAH JE TEORI NI

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY



Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

28 comments:

Izwa Kamaruddin said...

kekkekkeeke...

mun said...

ermm..apsal yg lelaki tu... love terbalik.. lain mcm je maksudnyerr... huhu

NuReLLe said...

siot jerkkkkkkkk..gugugugu

Unknown said...

bontot besar

Fazleyatul Aini said...

bingai btoi

Khaisya said...

love tu terbalik..lelaki tu dah berubah hati kot..hahaha..

Ezad Skytech said...

haha..apakah itu...sudah tukar ka..?

Adzrien Shoppe said...

he..he.. curi gambar ni utk entry kak liza pulak http://www.adzriel.com/2011/12/cinta-yang-sangat-jijik-dan-kotor.html

Nurfazilah Cipa said...

aik..yg laki tu cm len je..hahah

Isteri Encek Bard said...

erkkkk love terbalim tu

terpatrisinarabadi said...

ada betolnyer jika sebab nafsu :)

KAMIHIDUP said...

top top, kalau sex bagikan kat kau, hahaha.

LydSunshine said...

Kadang2 salah, kadang2 betul.

Hafiz Hafizol said...

kau ngan awek kau kan ? Erk. ahahaha

Unknown said...

ops okay paham..choiiii

grOundnUt said...

Hehehe..kalau aku jadik jantan tu pon pemikiran macam tu gak..tRoLololololo..^^'

rafina mimi abdullah said...

18sx nih...kena potong finas :P

Dkna Abza said...

hahahahaa...tutup mata sebelah ;p

Cik RoSs said...

Oh nooooo!!!Pakwe sapa la macam tu??huhuhuhuhu

bicara mak dara said...

hahaha adoiiii

Anonymous said...

haha...kalo gegirl dpt detect tu, cepat2 break up...
sanggup??....hehe

acap
HNY2012
acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Akak Kembang said...

cinta paksaan ek?

mOon EyEzS said...

hahahahaha....
siOt je...
maknanya ko pn setuju la lelaki fikir mcm dengan gmbaQ tersebut....?

Akak Kembang said...

top...lama menghilang?

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

si robot comel said...

kehkeh,lain maksud :d

Unknown said...

aik gatai laki tu..

KAMIHIDUP said...

top, mana kau, rasanya lama dah kau tak update.