BLOG AKU HANYA DALAM KENANGAN | impianku dalam mimpiku

Monday, March 17, 2014

BLOG AKU HANYA DALAM KENANGAN

Assalamualaikum...

Rasanya dah berkurun lama, ku rasakan blog aku ni xberupdate... rasanye dh setahun lebih kut xupdate.. tahun lepas pon 4 je entry aku update kut... aku pon dah xberapa ingat lagi member2 blog aku yang rapat sebelom ni, ape ntah lagi dieorang, haram jadah nak ingat kt blog aku ni..

Macam mane la suasana dunia blog sekarang ni kan.. cm meriah je ak nengok..  siap leh berkumpul dalam 300 bloggers dalam 1 tempat dan 1 masa kan dalam 1 majlis kan.. gempak siot... haha.



Nak wat comeback????.. haha.. comeback la sangt.. nk pasang internet kat umah pon x mampu, ape ntah lagi nak mengadap internet .. nak layan kt cc? mampos pokai aku... nk update kat fhone? haha.. memang xlah.. terkemut-kemut ak nak taip kt fhone murah aku ni..

Ni update pon saje je, sementara ada peluang dapat cilok internet free orang lain kan.. saje je nak jengah-jengah jap blog sendiri.. haha.. Lagipun ak ni dah xde idea nak mengarut kat blog.. dah matang la kata kan.. tak mampu lagi aku nak masuk air dengan ko orang lagi.. haha :)

Semoga ko orang berjaya dalam apa yang ko orang wat k.. )

Sekian...

p/s : pray for mh370.. apa pun kesudahannya sama-sama la kita doakan yang terbaik untuk mangsa dan ahli keluarga mereka.. peace 4 all...





IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE