KENAPA PEREMPUAN SUKA PAKAI SELUAR TRACKSUIT MALAM-MALAM | impianku dalam mimpiku

Thursday, July 7, 2011

KENAPA PEREMPUAN SUKA PAKAI SELUAR TRACKSUIT MALAM-MALAM

Assalamualaikum..

TRACKSUIT.... kepada orang lelaki, ko orang mesti perasan kan, orang perempuan ni bile malam jerk, mesti suka pakai tracksuit kan.. ne kalau kat luar rumah ar.. dalam umah xtau la pakai ape kan.. maybe boxer or tuttttttttt jer.. haha

Melalut lak aku ne... sory.. pada orang perempuan lak.. nape ek ko orang suka pakai tracksuit bile malam2.. terutamanya dikalangan remaja la... g makan ngan2 member2 ke, g beli burger jap ke, g library ke... or g mane2 la... hehehe..

gambar hiasan sumbangan cik google :)

Aku pernah tanya member2 pompuan aku ni.. tapi ramai yang cakap suka ati kita orang la... hahaha.. tapi ada gak yang sporting, dieorang cakap tu sume hanya untuk keselesaan jerk.. ialah waktu malam kan angin2 sepoi je kan... sejuk.. so angin senang nak masuk or keluar dari tubuh badan.. :)

Selain itu ada gak cakap, bile malam ni, bagi pompuan yang ngah "bocor", bile pakai tracksuit lebih selesa dan kedudukan ape "benda" tu akan lebih stabil.. dan proses "perkumuhan" akan berjalan dengan lebih lancar... heheh

Ape2 je la.. aku orang lelaki mane la tau kan.. so pada orang perempuan silalah terangkan kemushkilan yang dihadapi oleh orang lelaki ne yerk.. hahaha

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

30 comments:

hadifar-fyda said...

tracksuit...saya pun suka pakai tak kira masa dan tempat....salah satu sebab lebih selesa dipakai..pas tu senang nak d padankan dgn baju...

yg penting selesa....

kal0 bab 'ngah' b0c0r tu ntah la...tak terfikir plak ke situ....hehehehe.....

NasZ said...

ye ke? huhu..baru tahu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

siti kektus said...

tak kan nak pakai tight malam2 pulak kan, hehe

mmg lagi selesa pon pakai tracksuit ni. ;)

mOon jOhari said...

ala...swettnya abg taufiQ nak taw sal pOmpn...hehehe....utk keselesaan je...kalo pakai jeans kan agak keras fabriknya.....lg 1 npk simple dan x beriya la....setakat nak p beli beger pakai jeans@baju kurung smart2 buat malu je!

cucu umie said...

top hng nak thu nie sebb nty sennag kawin ker?? haa btw, mybe ad alsn yg munasbh cuma tidak dpt dirungkaikan.. tpykan leaki okay jer pky boxer keluar umah malam2..haha

Syuhadah Razali said...

sebab seluar 2 selesa..pergi mana2 macam kena je..nak pakai kain nanti payah pulak..suar jeans leceh sikit..tp kalau pasal yang "benda" 2 xde kena mengena la awak..haha

:: Mrs.Eady :: said...

hahahha...dah betul la alasan tuh semua!! :)

Lieyda said...

suka pkai tracksuit sb dia loose.xketat.sng nk bergerak.n yang penting xnpk melawa sgt/yela,takat nk pegi bli bege xpelu nk melawa pun.hak3

ApiH said...

ooo... baru tau.. ehehe..

Mrs.Yie said...

akak pakai apa pun boleh..hehehe :)

Amoi Farah said...

sebab selesa dan ringkas bila malam kalau kena keluar pergi kedai beli brg tak perlu nak tukar2 seluar terus capai kunci boleh keluar itu pendapat sy lahh

AesyaZealous said...

senang n selesa.. xterlalu ketat..kalau pakai jeans cm nak gi jalan2 sakan lak.

Isteri Encek Bard said...

hahahha soalan cm nie fon ado.. adeh top... alahai sluar trak tu kan ringan jadi mudah nak pakai kemana-mana.. takkan nak pi beli burger pki kain batik top.. hahhahahhahahha

Nurfazilah Cipa said...

haha..cipa salu pki seluar tido jep..hehe.smpi pg pon still pki smpi org ckp cipa mndi..apada!!haha

Fathiah Hamim said...

yea ke? heh

niena shopping2u said...

pd sy pkai track suit tu lbih selesa, ringan.. :D

dan lgi satu sy lau mlm pkai baju tdo :D

Piasara said...

"malam2 jer?ishh sempat ko perati..kalau mcm tu akak nya pendapat lah sbb senang dn selesa dan boleh lari laju sekiranya dikejar anjing atau rasa macam tak selamat kat jalan tu.."

fara ain said...

hahaha..
pke tracksuit sbb slesa la..
^_^

kayrul-shah said...

pakai tracksuit nie selesa..nak tidur tak payah tukar dah..terus jer tidur ngan tracksuit tue....

kalau ada orang nak dajal waktu g jenjalan..senang jer nak kasi penyepak..hahahhaa

aizamia3 said...

- senang dan selesa nak bergerak
- mudah dan ringkas
- kalau kena kejar dek anjing cepat je lari berbanding nak pakai kain
- setakat nak beli burger takkan nak berhias bagai..

Halimatun Sa'adiah said...

sy ske tracksuit yg kaen lembut..
selesa dipakai..

Lya Colours said...

wa pakai kain batik je derr. opss !

Senyuman Cahaya mata said...

Saya Suke TrackShuit.. Sebab

Selesa..
Ringkas..

Dan..Memang Selesa sgT2 lah..!

cik bai said...

traksuit mmg selesa la bro..
x pnas..
x ketat..
x jarang..
dan amat sesuai untuk waktu2 santai
x kira masa dan tempat..
nampak cool n simple je

chii said...

senang..x berat sgt mcm suar jeans..pastu leh di buat lari2..ahaha..erh...

Aflina Affandi said...

dah tu tak kan nak pakai skirt malam2. keluar gi beli burger je pun. sarung jela tracksuit kan senang

hOney n' cLOver said...

bukan benda tu nOrmal ke kalau wanita keluar malam pkai tracksuit? xkan nk pkai bju tido kelawar or kain batik plak...hehe

pelik kew??
klu cmtu nape laki klu nk kluar mlm jer msti pkai sluar pndek xpun boxer jerk??npe x pkai kain pelekat jer...

Pakwe handsome said...

Haha.. Klu lelaki mlm santai pakai boxer je tido,jd girl santai diorg pakai la trackshuit.. Mlm biase la,waktu2 nk relaks,selesa n santai kan.. Alang2 tu,sy jemput tuan punya blog n tetamu2 blog ni,yuk watch n k0men VIDEO2 sy b'karaoke/main gitar (kalau ada yg pakai boxer je n tak pakai baju tu,maaf la..hehe..) di laman YouTube sy.. Ni link nye, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Sery Suryani said...

LOL..
sy mmg suka pkai tracksuit..
sbb bg sy stakat nk g mkan perlu ke nk pakai jeans or slack bagai..
ke nk kne pkai bju kurung..?
huhu..

Anonymous said...

Ye dok korang ke nak tunjuk body